SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

We zitten niet stil bij Het Ros Beiaard! Druk bezig met de jaarrekeningen en aangiftes, onze verhuizing aan het voorbereiden en we werken steeds meer digitaal. Vorig jaar zijn wij gaan samenwerken met Van der Vlugt Accountants. Wat is er veranderd? U zult er, behalve dat het logo veranderd is, misschien nog niet veel van gemerkt hebben. 

Voor het bijhouden van de uren en de facturering zijn we de uren in een geautomatiseerd pakket gaan invoeren. De layout van de facturen is daardoor anders geworden.

Aanspreekpunt loonadministratie

Voor de klanten die de loonadministratie door ons laten verzorgen, is door het vertrek van Janinka een andere contactpersoon gekomen. In Halsteren was al een heel ervaren loonadministrateur aanwezig, Jessica de Waal. Zij verzorgt nu de lonen in samenwerking met Annelie. Per 1 januari 2018 zijn we voor de lonen overgestapt naar een nieuw pakket, waarover u hier meer kunt lezen. 

En nu?
We zijn hard aan het werken om de automatisering te stroomlijnen, zodat we nóg efficienter kunnen werken. De komende maanden staan in het teken van de jaarrekeningen en de verhuizing. We verwachten namelijk medio 2018 de sleutel van ons nieuwe pand te mogen ontvangen. We hebben er zin in!

Voorbereiden verhuizing en digitalisering

Mina van Hooijdonk, sinds 1 februari 2018 bij Het Ros Beiaard in dienst, is de verhuizing en digitalisering al aan het voorbereiden. Voor de jaarrekeningen werkten we al digitaal. Na de verhuizing zullen wij voor onze interne werkprocessen volledig digitaal werken. 

Vragen / meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Annelie Hamelink

 MG 4488