SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

Ondernemers staan er vaak alleen voor bij strategische keuzes. En bij het bepalen van korte of lange termijn ambities. Uit de praktijk blijkt dat kleine en middelgrote MKB-bedrijven behoefte hebben aan een financieel adviseur. Deze bedrijven missen een specialist bij de bedrijfsvoering én bij het nemen van belangrijke beslissingen. Zoals investeringen, strategische keuzes, verbetering van rendement of personele zaken. 

Financiële rechterhand en sparringpartner

Annelie Hamelink stelt haar expertise als Extern Controller parttime beschikbaar. Zij is uw rechterhand, uw deskundige gesprekspartner met financiële en fiscale kennis. En is regelmatig in uw bedrijf aanwezig. Daardoor kent zij uw bedrijf en weet ze waar u naar toe wilt. Zij kijkt naar zowel de korte als de lange termijn. Niet alleen de jaarrekening is een belangrijk stuurinstrument, maar vooral ook het tussentijds beeld van de onderneming. Een externe controller is een uitstekende oplossing. U komt samen tot het beste resultaat voor uw bedrijf.

Externe Controlling diensten

Algemene en financiële ondersteuning van het management door:

  • uitvoeren van controllerstaken op uw eigen locatie
  • voorzien van managementinformatie
  • sturen aan de hand van budgetten en begrotingen

Hoe werkt het?

U kunt op parttime basis van de diensten gebruikmaken. Naar uw behoefte, bepaalt u zelf de frequentie en de vorm. Hoe gaan wij samenwerken? Laat ons vrijblijvend overleggen.

Meer informatie? Neem contact op met Annelie Hamelink.