SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

Onze organisatie groeit en daar hoort, naast een nieuw kantoor, ook een nieuw teamlid bij. Sinds februari 2019 is Petra Willems-van Vooren (42) werkzaam bij ons als gevorderd assistent-accountant.

Nieuwe uitdaging

Petra is 18 jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor in Terneuzen. Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen ons team gaat zij zich bezighouden met werkzaamheden als het samenstellen van jaarrekeningen, het inboeken van administratie, de btw-aangiften en meer. Daarnaast zorgt ze voor de begeleiding van klanten en andere collega’s.

Heeft u nog een kleine hypotheek? En heeft u spaargeld? Kijk dan of het aantrekkelijk is om de hypotheek af te lossen. Komende jaren wordt namelijk de Hillen-aftrek in stappen afgebouwd. De Hillen-aftrek zorgt ervoor, dat u bij geen of een lage hypotheek op een woning, geen belasting moet betalen over het eigenwoningforfait.

Bij het inkomen wordt een percentage van de WOZ-waarde van uw woning bijgeteld, voordat de rente die u heeft betaald, van het inkomen afgehaald wordt.

Krijgt u AOW en pensioen? Of heeft u twee werkgevers? Als u belastingaangifte doet, komt er vaak een te betalen bedrag uit. Dat is deels te voorkomen door het goed toepassen van heffingskortingen. 

Op 1 januari 2019 verandert de BTW in het lage tarief van 6% naar 9%. Het tarief van 21% blijft ongewijzigd. Heeft u prestaties die onder het lage tarief vallen (bijv. levensmiddelen, boeken, kunst, kappers, fietsenmakers, bloemen en planten, horeca)? Bereid u goed voor op de wijziging!

Dat we de ‘Vestiging Hulst’ van Van der Vlugt Accountants zijn, zal binnenkort onder andere te zien aan de huisstijl. Op de ramen van de Hulster Sociëteit zal zowel het logo van Het Ros Beiaard als van Van der Vlugt Accountants pronken.