SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

Dat we de ‘Vestiging Hulst’ van Van der Vlugt Accountants zijn, zal binnenkort onder andere te zien aan de huisstijl. Op de ramen van de Hulster Sociëteit zal zowel het logo van Het Ros Beiaard als van Van der Vlugt Accountants pronken.

Sinds de oprichting van het Ros Beiaard in 2007 zijn we, van de keukentafel in de woning van Annelie, verhuisd naar een bedrijvenverzamelpand in Axel. In de tussentijd is ons klantenbestand behoorlijk uitgebreid. Een klantenbestand met diverse mensen met een grote variatie aan wensen. Om aan al die wensen goed te kunnen voldoen, zijn we in 2017 een samenwerkingsverband aangegaan met Van der Vlugt Accountants te Halsteren.

Op 9 augustus 2018 zijn we verhuisd naar De Hulster Sociëteit, in de binnenstad van Hulst. De komende tijd wordt er in het pand nog doorgewerkt om alle afwerking te doen. Ook in onze kantoorruimte moet er nog wat gebeuren. Begin oktober verwachten we helemaal klaar te zijn. 

Heeft u vorderingen waarvan de betaaltermijn op 1 januari 2017 meer dan een jaar verstreken was? Vergeet dan niet de BTW terug te vragen!

Per 1 januari 2018 zien uw loonstroken er anders uit. We zijn overgestapt naar een ander loonpakket. De komende weken verwachten wij u te kunnen voorzien van een inlogcode.