SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

We hebben een paar nieuwe collega's bij Het Ros Beiaard en we stellen ze graag aan u voor. Daarnaast hebben we leuk nieuws over ons nieuiwe kantoor!

Nieuwe medewerkers

Sinds 1 oktober is Daniëlla Christiaans ons team komen versterken. Daniëlla heeft jarenlange ervaring in de accountancy en is collega van Annelie geweest toen zij allebei bij ABAB werkten.

Helaas heeft Janinka Zwemer per 1 oktober ons kantoor verlaten. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe baan! Janinka was het gezicht van de loonadministratie. Haar werkzaamheden worden overgenomen door Jessica de Waal. Zij werkt op ons kantoor in Halsteren en is daar al jaren verantwoordelijk voor de loonadministraties van de klanten.

Al sinds mei 2017 is Sonja Michielsen onderdeel van ons team. Misschien heeft u haar al eens gesproken? Wij zijn heel blij met Sonja!

Nieuwe kantoorruimte

Halverwege 2018 komt ons kantoor in een prachtig monumentaal pand in de Steenstraat in Hulst te zitten: De Hulster Sociëteit. Het is een bedrijfsverzamelpand met daarboven appartementen. Op dit moment wordt er in het pand gesloopt en daarna gebouwd. We houden u op de hoogte! 

De Hulster Societeit