SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

Op 9 augustus 2018 zijn we verhuisd naar De Hulster Sociëteit, in de binnenstad van Hulst. De komende tijd wordt er in het pand nog doorgewerkt om alle afwerking te doen. Ook in onze kantoorruimte moet er nog wat gebeuren. Begin oktober verwachten we helemaal klaar te zijn.

Tijdelijke oplossing

Aangezien de definitieve verhuizing naar de Steenstraat in Hulst nog even op zich liet wachten, en het contract in het bedrijvencentrum in Axel afliep, zochten we een tijdelijke oplossing om toch in juli en augustus door te kunnen gaan. Al sinds 2012 is onze automatisering in vertrouwde handen van Infodatek. Toen eigenaar Bart Nijssen hoorde dat we tijdelijk zonder ruimte zaten, bood hij ons meteen werkruimte aan in zijn kantoorpand. Dat aanbod hebben we met beide handen aangepakt. 

Op 29 juni 2018 verhuisden we van het bedrijvencentrum in Axel naar ons tijdelijk onderkomen bij Infodatek te Terneuzen. Binnen een paar uur was alles weer terug operationeel. De gehele automatisering is op een snelle en correcte wijze verplaatst. We zijn heel blij dat we bij Infodatek zo goed geholpen zijn. Dank jullie wel allemaal. Heel fijn om zo welkom te zijn! 

Nieuw adres

Steenstraat 33
4561 AR Hulst

Binnenkort organiseren we een open dag. We hebben veel zin om u vanuit ons nieuwe kantoor van dienst te zijn.

Vragen?

Neem contact op met Annelie Hamelink: