SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

Onze organisatie groeit en daar hoort, naast een nieuw kantoor, ook een nieuw teamlid bij. Sinds februari 2019 is Petra Willems-van Vooren (42) werkzaam bij ons als gevorderd assistent-accountant.

Nieuwe uitdaging

Petra is 18 jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor in Terneuzen. Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen ons team gaat zij zich bezighouden met werkzaamheden als het samenstellen van jaarrekeningen, het inboeken van administratie, de btw-aangiften en meer. Daarnaast zorgt ze voor de begeleiding van klanten en andere collega’s.

Petra: ‘Ik heb het nu al erg naar de zin en kijk uit naar de komende periode. De diversiteit aan klanten, het klantcontact, het gezellige team en de ruimte om verder te ontwikkelen. Dit alles maakt het werk leuk en leerzaam.’

Daarnaast staat er voor Petra nog een uitdaging op de planning. Dit jaar gaat zij deelnemen aan de halve marathon, want hardlopen is haar passie. Welkom, Petra!

Voor vragen? Neem contact op met Petra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Petra Willems