SliderSliderSliderSlider

Persoonlijk - Deskundig

Hart voor uw zaak!

 

Achter Het Ros Beiaard staan Annelie, Daniëlla, Sonja en Ankie. De naam vindt deels zijn oorsprong in Annelie haar voorliefde voor paarden. Het verhaal van Het Ros Beiaard komt uit een nabijgelegen regio én is een verhaal waarbij de kracht van samenwerking en vertrouwen tussen Het Ros en zijn opdrachtgever een cruciale rol speelt.

Annelie Hamelink

In 2007 heeft ze haar eigen accountantskantoor gestart. Annelie houdt van een professionele aanpak,  korte lijnen en doorpakken! Daarnaast vindt zij de persoonlijke band met haar klanten erg belangrijk. Annelie is in 1999 ingeschreven in het accountantsregister van de NBA. In 2014 heeft zij het diploma van de opleiding AA-CB (Register Belastingadviseurs) behaald. Daarnaast verricht Annelie werkzaamheden als Compliance Officer voor een accountantsorganisatie. Het Ros Beiaard is aangesloten bij de Auxilium Adviesgroep zodat Het Ros Beiaard op het vakgebied up-to-date blijft. Ook is er een intensieve samenwerking met Van der Vlugt Accountants.

Daniëlla Christiaans

Daniëlla is de rechterhand van Annelie. Sinds eind 2017 versterkt ze het team. Jarenlang heeft Daniëlla bij een groot accountantskantoor gewerkt. Alle boekhoudkundige zaken zijn in goede handen bij haar. Het opstellen van BTW-aangiften, jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting horen tot haar takenpakket. De gemoedelijke sfeer bij Het Ros Beiaard en de spontaniteit en laagdrempeligheid van Annelie passen goed bij Daniëlla. En de diversiteit in klanten, van vastgoed tot beautysalon en horeca, maken het werk ontzettend interessant!

Sonja Michielsen

Op het gebied van administratie is Sonja de spil op kantoor. Deze vrolijke aanpakker ondersteunt Annelie en Daniëlla. Sonja werkt sinds het voorjaar van 2017 bij Het Ros Beiaard. Ze heeft hiervoor lange tijd bij een klantenservice gewerkt, waar ze graag met interessante en uitdagende dossiers werkte. En nog steeds! Sonja vindt het leuk om met cijfers bezig te zijn. Alles moet kloppen en juist dat vindt ze zo leuk aan het werk. Geordend is ze zeker! Dankzij Sonja ziet het kantoor er altijd extra overzichtelijk en opgeruimd uit.

Ankie de Block

Sinds maart 2018 vult Ankie het team van Het Ros Beiaard aan als administratief medewerker / secretaresse. Ze is gewend om uiteenlopende zaken op te pakken. Altijd met vol enthousiasme. En met het oog op de klant!